Metall- och plastindustri

Nipman är ett finskt försäljnings- och marknadsföringsbolag som representerar RollResearch, Pesmel och
andra ledande företag inom processoptimering och kvalitetsförbättring inom papper-, kartong-, metall-,
plast- och konverterande industri.


Med helautomatiserade lagersystem, valsmätning och slipteknologi i världsklass kan kvalitet,
tillgänglighet och kostnadseffektivitet öka.

Ta kontakt
Paperiteollisuuden koneita

Valsslipmaskin som moderniserats av Rollresearch med on-line profilmätning och feldetektor, samt Pesmels högvarulagersystem för metallindustrin.

Dagens Industri

Rollreserach International

Idag implementeras RollResearchs teknik framgångsrikt även i metallindustrin, dit företaget levererar högkvalitativa rundhetsmätare för valsar och utför automationsreparationer; allt från mindre uppgraderingar till totala ombyggnader av maskinerna.

Pesmel

Pesmel är också världsledande inom sin nisch: helautomatiserade lagersystem inklusive den kringutrustning som krävs för industrikunders logistikkedja. Med Pesmels Material Flow How®-koncept ordnas produktion och materialflöden för att maximera effektiviteten och minimera mängden utrustning och manuellt arbete – genom hela produktionskedjan. Företagets avancerade tekniska lösningar fungerar utmärkt för att hantera metallindustrins tunga objekt.

 

Mera information

Banbrytande teknik lyfter metallindustrin
Publicerad:16 november 2021

Leonhard Breitenbach GmbH

Historia

 

Sedan grundandet av vårt företag 1866 har vi utvecklats till en modern, globalt verksam valstillverkning som erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster. Utöver design, konstruktion, optimering och renovering av valsar för alla typer av applikationer erbjuder vi även entreprenadbearbetningstjänster och rådgivning i frågor kring valsar.

 

Olika typer av valsar för gummi och plast industrin

 

Bildäck, plastfilmer, tätningar eller dricksmuggar är typiska produkter inom gummi-/caoutchouc- och plastindustrin. Blandningsvalsar, kalandervalsar, värme-/kylnings- och utjämningsvalsar används för att tillverka många gummioch plastprodukter i maskiner och system runt om i världen.

Vänligen klicka på bilden för mera information.

Puhelinkuvake

Kontakta oss och fråga mer om metall- och plastindustri!

Alla våra kontaktuppgifter